Spis i Odsherred | Smagsoplevelser | Lokale råvarer | Odsherred | Sjælland | Danmark
Lammefjorden | Odsherred

SPIS I ODSHERRED

Odsherred er berømt for sit væld af lækre råvarer fra den inddæmmede Lammefjords righoldige grøntsagsspisekammer og egnens dygtige fødevareproducenter. Med sprøde grøntsager, delikat tang, vilde urter, vidunderlige vine og et væld af andre lokale lækkerier, fungerer området som hele Danmarks køkkenhave.

STORE GASTRONOMISKE OPLEVELSER I 2025

Anneberg Kulturpark og Geopark Odsherred er de stolte værter for den nordiske Michelin-uddeling i 2025 ⭐

Det skal selvfølgelig fejres, så 13.-16. juni hylder vi Odsherreds råvarer, producenter og fødevarekultur med festivalen SMAG PÅ ODSHERRED i Anneberg Kulturpark. Vågn op i et lækkert glampingtelt, tag et morgendyp i fjorden, smag på de lokale råvarer, der bliver brugt i Michelin-køkkenerne, se de bedste kokke duellere mod hinanden, spis langbordsmiddage, nyd lokale drinks i loungebaren,  stil sulten med lokalt produceret street food - og oplev Michelinstjernernes drys på nærmeste hold.

Den gastronomiske festival er en del af det store 25 i 25-oplevelsesprogram, som vi gradvist løfter sløret for i løbet af 2025.

BOOK OVERNATNING OG OPLEVELSER NU 👇

Smagsoplevelser fra øverste hylde

Restaurant Mota og Dragsholm Slot Gourmet udgør Odsherreds ambitiøse og nytænkende Michelin-restauranter med lokale terroir-køkkener. Og i Anneberg Kulturparks kulturelle og gastronomiske smeltedigel ligger en fødevarehub med en række helt unikke, lokale producenter.

Hele Danmarks spisekammer

Traditionen for produktion af fødevarer af høj kvalitet i Odsherred er lang med en historie, der går tilbage til slutningen af 1800-tallet og inddæmningen af Lammefjord, Sidinge Fjord og Klint Sø. Historien om Lammefjordens tørlægning og udvikling er en af de mest spændende fortællinger i Danmarks nyere historie.

Følg VisitOdsherred: