Gå til indhold
©  Foto:

Dragsholm Slot Gourmet

Gourmet-restaurant med 1 Michelin-stjerne.

Nordens førende restaurantguide, White Guide, kårede i 2016 slotskøkkenet på Dragsholm Slot som en af Danmarks 10 bedste restauranter i kategorien "International Mesterklasse". 

Dragsholm Slot er desuden vinder af TripAdvisors Travellers' Choice 2016 og blev i 2014 anbefalet af det amerikanske gastro- og rejsemagasin Bon Appétit som et af verdens 11 bedste restauranthoteller uden for USA.

Unikke smagsoplevelser
På Dragsholm Slot er det ønsket, at stedets historie og beliggenhed både skal ses og smages. Ambitionen er, at slottet nu og i fremtiden skal tilhøre Nordens gastronomiske elite.

Dragsholm Slot Gourmet er et nyskabende gourmetkøkken. Udgangspunktet er slottets historie og årstidernes råvarer fra Lammefjorden og det øvrige Odsherred, og man har stærke rødder i det danske og nordiske køkken. På den måde forenes fortid og fremtid på tallerkenen.

Vinen spiller en helt særlig rolle på Dragsholm Slot. Vinkælderen rummer et nøje udvalg af udsøgte vine, som er fundet på besøg hos vinbønder, på vinslotte og gennem talrige vinsmagninger hos nogle af landets bedste vingrossister.

Bordbestilling nødvendig.

Klik her for åbningstider