Bog om Odsherred | Odsherred - Landskabet, lyset og livet | Geopark Odsherred

Her er den: Bogen om Odsherred

Foto: Claus Starup

Overdådigt illustreret bog med fortællinger om alt det bedste i Geopark Odsherred. Bogen er krydret med lokalt baserede opskrifter og fungerer derfor også perfekt som sommerhus-kogebog.

Med sine 152 rigt illustrerede sider præsenterer Geopark Odsherreds bogudgivelse "Odsherred - Landskabet, lyset og livet" en helt ny fortolkning af Odsherred. Det sker gennem spændende fortællinger om istidslandskabet, bronzealderens gravhøje, lyset, naturen, kunstnerne og råvarerne.

Bog om Odsherred | Odsherred - Landskabet, lyset og livet | Geopark Odsherred

Foto:Claus Starup

Fantastiske fotografier
En perlerække af overdådige billeder taget af fotograf Claus Starup udgør sammen med fortællingerne et bærende element i bogen. Fotografierne er troværdige skildringer af de mange smukke motiver i geoparkens landskab.

KØB BOGEN HER

Bog om Odsherred | Odsherred - Landskabet, lyset og livet | Geopark Odsherred

Foto:Claus Starup

Sommerhus-kogebog
Som en helt særlig bonus kan "Odsherred - Landskabet, lyset og livet" benyttes i køkkenet som sommerhus-kogebogen over dem alle. Dragsholm Slots køkkenchef Claus Henriksen bidrager nemlig med 16 enkle opskrifter på retter komponeret med lokale råvarer - f.eks. urter hentet ved stranden eller på en tur i skoven.

KØB BOGEN HER

Bog om Odsherred | Odsherred - Landskabet, lyset og livet | Geopark Odsherred

Foto:Claus Starup

Coffee table book om Odsherred
Med flere anvendelsesmuligheder rammer den nye bog om Odsherred bredt. Det er en stor bog, som man kan glæde sig over, blive inspireret af, dykke ned i, slå op i og vende tilbage til gang på gang. En ægte coffee table book om Odsherred.

KØB BOGEN HER

VÆRD AT VIDE OM BOGEN:

Tidligere kulturminister Marianne Jelved har skrevet bogens forord.

Tekstforfattere: Geolog Jakob Walløe Hansen, arkæolog Arne Hedegaard, kunsthistoriker Jesper Sejdner, naturvejleder Jørgen Stoltz, lokalhistoriker og forfatter Claus Marcussen, køkkenchef Claus Henriksen samt turistchef, direktør for Geopark Odsherred Hans-Jørgen Olsen, projektleder og kommunikatør Helle Nordgaard.

Fotograf: Claus Starup

Redaktør: Helle Nordgaard

Grafisk design og tilrettelæggelse: Bente Jørgensen (BJ Idéreklame)

PRIS: 249,95 kr.

KØB BOGEN ONLINE HER

Se også:

Bogen "111 STEDER I ODSHERRED SOM DU SKAL SE"
af Stig F. Sørensen

Bog | 111 steder i Odsherred som du SKAL se

Foto:Forlaget Frydenlund

Strand og vand, skov, klint og eng. Destillerier, bryggerier og røgerier. Gårdudsalg og bondegårdsbesøg. Kunst i glas, sten og træ og kunst på lærred. Købstæder med masser af liv og landsbyer fulde af idyl. Hertil en overflod af oldtidens jættestuer og gravhøje samt ikke mindst danmarkshistoriens nok vigtigste oldtidsfund: Solvognen. Jo tak, Odsherred har det hele og lidt til.

For på trods af at Odsherred ofte bliver stemplet som et af landet udkantsområder, så passer mundheldet om, at Odsherred har mere kant end udkant langt bedre. Det gælder i høj grad, når vi snakker om natur, geologi, kultur, kunst og ikke mindst det lokale. Her dyrkes det nære og det tætte, uden at det bliver for meget. 

Dette er din guide til at opleve regionens mange mageløse seværdigheder. Tag bogen med hjem, i sommerhus eller på campingturen til fælles brug og glæde. Her er oplevelser til dig, der bor i Odsherred, og dig, der er på besøg for en enkelt dag eller flere uger.

Stig F. Sørensen har boet mere end 30 år i Asnæs i Odsherred og er til stadighed fascineret af regionen. Der er hele tiden noget nyt og spændende at opdage og besøge i det vidtstrakte område.

Køb bogen "111 STEDER I ODSHERRED SOM DU SKAL SE" HER

Følg VisitOdsherred: