©  Foto:

Sol & Strand

I hjertet af Nykøbing Sjælland finder du Sol og Strands lokalbureau i Odsherred. Her bliver du mødt af vores smilende ferierådgivere og bureauchef, som alle har et særligt godt kendskab til området.

Med deres viden om lokalområdet kan du være sikker på at få personlige anbefalinger, og at de altid er fuldt opdateret på området. Som gæst vil du med garanti kunne mærke deres glæde over, at du har valgt at holde din ferie i netop dette område.

I Odsherred og omegn finder du dejlige strande og smukke naturområder, som fx korevlerne og Geopark Odsherred. Udforsk de nærliggende, hyggelige havnebyer og købstaden Nykøbing Sjælland.

Find oplevelser og spisesteder på visitodsherred.dk 

Som gæst hos Sol og Strand Odsherred er du med til at støtte en god sag. Sol og Strand omfatter i alt 22 bureauer, som er dansk- og fondsejet, hvor der hvert år uddeles penge til velgørende organisationer og lokale formål. Det er ”Ferie med det gode hjerte”.

Vi gør opmærksom på, at lokalbureauets åbningstider er skiftende. I højsæsonen er du, som sommerhusgæst garanteret, at kontoret har åbent hver dag, så du altid kan blive serviceret af vores kompetente personale. 

Klik/kig ind forbi vores lokalbureau i Odsherred og find sommerhuset til jeres drømmeferie. 

Vi kan altid kontaktes på telefon +45 96 96 55 55 eller mail odsherred@sologstrand.dk

Se åbningstiderne hos Sol og Strand

Velkommen til Sol og Strand Odsherred.

Følg VisitOdsherred: