©  Foto:

Nyrup Bed & Kitchen

Nyrup Bed & Kitchen er beliggende i et kunstnermiljø et par kilometer fra den fredede Nyrup Bugt/Strand og tæt på Klint med gode fiskemuligheder.

Stedet er velegnet, hvis du gerne vil ud at opleve det naturskønne område og de kulturelle tilbud i Odsherred. Nyrup Bed & Kitchen kan også benyttes som en rolig base for et skriveophold i en kortere eller længere periode.

Indretning
Boligen er fordelt på to etager. På 1. sal er der stue med sovesofa og sovekammer med dobbeltseng. Nedenunder er der køkken, toilet og bad. Fra entréen er der direkte udgang til terrasse og have med grill.

Alt er nænsomt og personligt indrettet og rengøringsstandarden er høj.

Boligen ligger separat, men den deler indgang med indehaverens keramiske værksted. Du kan derfor støde på indehaveren om dagen, når hun i sin egenskab af kunsthåndværker arbejder på værkstedet - eller når hun befinder sig i galleriet, som har åbent om sommeren.

Indehaveren bor i huset 30 meter fra Bed & Kitchen-boligen, og hun finder stor fornøjelse i at hjælpe sine gæster til rette i boligen – og i at hjælpe dem med selv at finde vej rundt i lokalområdet.

Book direkte på Airbnb
Nyrup Bed & Kitchen holder åbent stort set året rundt.

Det er bedst, at du booker over Airbnb. Det giver den bedste sikkerhed for begge parter. Her kan du desuden læse anmeldelser fra de gæster, som stedet har haft, og du kan se de aktuelle priser og præcist, hvornår der er ledigt.

Gå på Airbnb og søg på Odsherred Municipality, Denmark, så finder du det.
Eller klik blot på dette link: www.airbnb.dk/rooms/13431979 

Faciliteter
Se oversigt over faciliteter på hjemmesiden www.nybeki.dk

Følg VisitOdsherred: