©  Foto:

Isværkstedet

Kvalitet, friske råvarer og håndelag
Levende værksted med professionel produktion af gelato og sorbet efter italienske traditioner, hvor kvalitet, friske råvarer og godt håndelag giver det bedste resultat. Hver gang!

Isværkstedet benytter primært danske råvarer, men går ikke af vejen for at benytte god chokolade, friske citroner og appelsiner, vanilie, kaffe og andre fantastiske smagsvarianter.

Værkstedets Gelato er baseret på frisk, økologisk mælk med smagsgivere som f.eks. nødder,  karamel, havtorn, lakrids eller honning. Sorbeten består i al sin enkelthed af modne bær, frugter, sukker og vand.

Isproduktion og kurser i smukke omgivelser
Idyllisk beliggende i en af længerne på Sonnemosegaard midt i Odsherreds smukke natur tæt på Kongsøre og Sandskredet,  rummer Isværkstedet et velindrettet produktionskøkken og undervisningslokale.

Huset afholder også kurser for mindre grupper op til 6-8 personer: Familie, venner eller kolleger, der gerne vil være sammen om at skabe god is. På kurset introduceres I til isens historie, og I lærer at lave lækker, cremet gelato og super frisk sorbet, som I selvfølgelig får med hjem.

Særligt for børn
Kom og pynt din egen is sammen med resten af familien eller dine venner.

Følg VisitOdsherred: