site logo

Odsherreds Kunstdage i pinsen

--- CORONAVIRUS/COVID-19: Odsherreds Kunstdage 2021 følger naturligvis myndighedernes anbefalinger ---

Det særprægede og afvekslende istidslandskab i Odsherred, har igennem mere end 150 år tiltrukket og inspireret en lange række kunstnere. F.eks. er Odsherred malerne er betegnelsen for en gruppe unge malere, der i 1930erne slog sig ned i bakkerne ud mod Sejerøbugten og malede det vilde landskab, lyset og mødet mellem himmel og hav.

Netop atmosfæren og stemningen i Odsherred, har også i de senest årtier tiltrukket mange talentfulde og engagerede kunstnere/kunsthåndværkere. Odsherred Kunstdage, stiller skarpt på kunstnerkolonien i Odsherred, hvor en lang række kunstnere/kunsthåndværkere, der er udvalgt igennem censur, inviterer indenfor og sætter deres egne ord på deres værker og den kunstneriske proces der ligger bag.

Mød kunstnerne i øjenhøjde, hvor en lang række af Odsherreds billedkunstnere, kunsthåndværkere og gallerier traditionen tro holder åbent hus.

Er du kunstner kan du tilmelde dig hér

Oplevelser for alle sanser er i vente, når du besøger de arbejdende værksteder og bliver klogere på kunstnernes inspirationskilder og arbejdsmetoder.

Mærk den kreative ånd i mødet med duften af maling fra et atelier, og følg processen fra nærmeste hold, når fantastiske skulpturer tager form. Du kan også smykke dig med unikt håndværk - eller gå på jagt efter den helt specielle gave til en god ven.

Oplev det skønne landskab
Tag familien med, og giv jer også tid til at nyde det smukke istidslandskab på turen rundt i herredet.