Vild med at fiske? Gå ikke glip af Danmarks allerførste Makrel Festival og DM i makrelfiskeri på Sjællands Odde d. 22.-24. august 2014.

Slap af med familie og venner i et hyggeligt sommerhus tæt på natur, kunst, kultur, historie, smagsoplevelser og sjove aktiviteter.

Vores sjove søgemaskine Feel like finder lige præcis de oplevelser, DU har lyst til. Indstil blot Feel'O'Meteret efter dit humør.

Byen syder af rytmisk musik, når bands og solister indtager Nykøbings restauranter, caféer og værtshuse første lørdag i september.

Bjergtagende ture venter i Geopark Odsherreds smukke istidslandskab. Vandrekort og vandrebog viser vej langs de afmærkede ruter.

Gourmet på et af Danmarks ældste slotte, mystiske borgruiner, fortidsminder med fantastiske udsigter og meget, meget mere.

Et kæmpe vandland og mere end 60 forrygende forlystelser venter i Sommerland Sjælland. Besøg også zoo og et rigtigt brandbilsmuseum.

Nogle af Europas mest børnevenlige strande ligger i Odsherred - tæt på sjove aktiviteter, kunst, kultur og gastronomi i verdensklasse.

Gårdbutikker og lokale smagsoplevelser

Odsherred er lig med friske råvarer og lokale, kulinariske specialiteter hos gårdbutikker, producenter, restauranter og supermarkeder. Find vej til de mange smagsoplevelser.

"Gode Historier" er guidede ture og levende fortællinger om Odsherred formidlet med stort engagement af lokale folk  "on location".

Nordeuropas største, private glassamling. Antikke glas, ældre glas, moderne glaskunst, prospectporcelæn og skiftende temaudstillinger.


Oplev Odsherred fra en kajak. Køb det nye kajakkort med forslag til spændende ture ud for Geopark Odsherreds kyster.

Træd ind i en ægte tidslomme i dette originale kunstnerhjem, hvor kunstmaleren Sigurd Swane boede og arbejdede i 1930'erne.

Udforsk istidslandskabet

Gå på opdagelse i Geopark Odsherreds kuperede og dramatiske istidslandskab med noget af Danmarks smukkeste natur, der indbyder til en aktiv ferie.

Bo f.eks. i skøn lejlighed på havnen i Nykøbing og nyd en uovertruffen fjordudsigt, spabad og sauna. 

”Odsherredsmalerne” blev inspireret af landskabet og lyset, som stadig påvirker udtryksformen hos egnens samtidskunstnere.

Borgruin midt i genskabt sø

Besøg den sagnomspundne Næsholm Borgruin via genetableret pælebro hen over Nygård Sø, hvor vandet stiger støt.

Et overflødighedshorn af lækre smagsoplevelser direkte fra Odsherreds bugnende spisekammer venter i efterårsferien.

Arrangementer og aktiviteter i Odsherred - stort som småt - finder du i Odsherredkalenderen, hvor arrangørerne selv indtaster deres events.