Forrygende og anderledes fest for kunst, kultur, landskab og lokale fødevarer. Over 200 arrangementer. Læs program  |  KLIK HER

Slap af med familie og venner i et hyggeligt sommerhus tæt på natur, kunst, kultur, historie, smagsoplevelser og sjove aktiviteter.

Vores sjove søgemaskine Feel like finder lige præcis de oplevelser, DU har lyst til. Indstil blot Feel'O'Meteret efter dit humør.

Bo f.eks. i skøn lejlighed på havnen i Nykøbing og nyd en uovertruffen fjordudsigt, spabad og sauna. 

Danmarks bedste badestrande

Nogle af Europas mest børnevenlige strande ligger i Odsherred - tæt på sjove aktiviteter, kunst, kultur og gastronomi i verdensklasse.

Træd ind i en ægte tidslomme i dette originale kunstnerhjem, hvor kunstmaleren Sigurd Swane boede og arbejdede i 1930'erne.

Vild med at fiske? Gå ikke glip af Danmarks allerførste Makrel Festival og DM i makrelfiskeri på Sjællands Odde d. 22.-24. august 2014.

Gårdbutikker og lokale smagsoplevelser

Odsherred er lig med friske råvarer og lokale, kulinariske specialiteter hos gårdbutikker, producenter, restauranter og supermarkeder. Find vej til de mange smagsoplevelser.

"Gode Historier" er guidede ture og levende fortællinger om Odsherred formidlet med stort engagement af lokale folk  "on location".

OVNHUS ved havnen i Nykøbing Sjælland er et årligt, censureret kunsthåndværkermarked med stor vægt på kvalitet og alsidighed.

Der er så dejligt ude på landet – så hvorfor bli' i byen, når man kan ha' det sjovt i Dragsholmrevyen!

Udforsk istidslandskabet

Gå på opdagelse i Geopark Odsherreds kuperede og dramatiske istidslandskab med noget af Danmarks smukkeste natur, der indbyder til en aktiv ferie.

En af Danmarks bedste og sjoveste familieattraktioner, Sommerland Sjælland, ligger i Odsherred. Og sommeren igennem byder 'Feel Like' på masser af spændende og lærerige aktiviteter og sommersjov. Hold en skøn og aktiv familieferie med børn i Odsherred!

”Odsherredsmalerne” blev inspireret af landskabet og lyset, som stadig påvirker udtryksformen hos egnens samtidskunstnere.

Borgruin midt i genskabt sø

Besøg den sagnomspundne Næsholm Borgruin via genetableret pælebro hen over Nygård Sø, hvor vandet stiger støt.

Mød op og køb nogle af de herlige specialiteter, hils på producenterne og få en lækker smagsprøve på lokale kvalitetsfødevarer.

Oplev Odsherred fra en kajak. Køb det nye kajakkort med forslag til spændende ture ud for Geopark Odsherreds kyster.

Arrangementer og aktiviteter i Odsherred - stort som småt - finder du i Odsherredkalenderen, hvor arrangørerne selv indtaster deres events.