Makrel Festival & DM i Makrelfiskeri 2019

Atmosfærefyldt kombination af seriøs lystfiskerkappestrid og en stor havnefest med muntert samvær, god mad, musik, boder, aktiviteter samt et hav af lystfiskerhistorier er i vente ved Odden Havn på Sjællands Odde i dagene 16.-18. august 2019.

Holder du af at konkurrere under hyggelige former, bør du deltage i den årlige Makrel Festival og DM i Makrelfiskeri den 3. weekend i august med det naturskønne Sjællands Odde som et fantastisk udgangspunkt.

Bag den festlige weekend for hele familien står Odsherreds Sportsfiskerforening i samarbejde med Odden Havn og VisitOdsherred, og i lighed med de foregående år vil der blive sat fokus på makrellen både som en kulinarisk og sportsfiskermæssig ressource.

DM i Makrelfiskeri 2019
Du kan deltage i DM i Makrelfiskeri individuelt eller som team.

Se regler & deltagerkategorier

Tilmeld dig DM i Makrelfiskeri HER

Flotte sponsorpræmier på højkant
Festivalens hovedsponsorer vil være leveringsdygtige i flotte præmier til de bedst placerede deltagere ved DM i Makrelfiskeri 2019.

Info samlet på én hjemmeside
På hjemmesiden www.makrelfestival.dk vil du løbende kunne finde alle relevante informationer om selve festivalen, DM i Makrelfiskeri samt et udførligt konkurrence-regelsæt.

Del denne side

Tilmelding til DM i Makrelfiskeri
Info om DM i Makrelfiskeri 2019
Program og aktiviteter

Hold øje med
www.makrelfestival.dk/program-og-tider

OBS: Siden vil blive opdateret med programmet for 2019, så snart det foreligger.