Den Lille Gårdbutik | Fotograf Laila Versemann

Oplevelser i Den lille Gårdbutik

Foto: Laila Versemann
Attraktioner
Lokale smagsoplevelser
En gårdbutik med café, børneteater og økologiske produkter. 
Adresse

Gl. Skovvej 120

4300 Holbæk

Den Lille Gårdbutik i Holbæk er meget mere end en gårdbutik. Ildsjælen bag gårdbutikken, Elsebeth Sass, arrangerer en masse spændende begivenheder i løbet af året, både for børn og voksne. Inde i selve gårdbutikken kan du finde alt fra økologiske fødevarer til køkken- og haveredskaber. Derudover er Den Lille Gårdbutik også en hyggelig café, hvor du kan nyde økologiske drikkevarer og hjemmelavet kager.

Økologisk Café i Den Lille Gårdbutik

Besøg den Lille Gårdbutiks hyggelige café, hvor du kan købe økologiske drikkevarer, herunder økologisk kaffe, te og kakao. Forkæl dig selv med lidt kage eller andre lækkerier, mens du er her. Så vidt muligt er alt maden fremstillet af økologiske ingredienser. 

Lad Børnene Lege i Legekøkkenet

Mens de voksne nyder en omgang kaffe og kage, så er børnene meget velkomne til at lege i Den Lille Gårdbutiks legekøkken. Al legemaden kan naturligvis også købes. 

Butikken i Den Lille Gårdbutik

Et mere end 100 år gammelt hønsehus er omdannet til en hyggelig og nostalgisk lille gårdbutik. Her er rig mulighed for at købe fine og anderledes gaver samt rustikke gavekasser fyldt med økologiske lækkerier og vin.

I Den lille Gårdbutik sælges nyttige og nysselige ting til have- og køkkenbrug. Her er bl.a. smart havetøj- sko, og handsker af mærket GardenGirl og Laura Ashley samt haveting og krukker fra Ib Laursen og Burgon & Ball. Her er plakater, kort, have- og hobby- og kogebøger og her er et stort sortiment af køkkenting som viskestykker, forklæder og porcelæn fra Krasilnikoff – perfekt til sommerhuskøkkenet! Hertil kommer masser af småting fra lokale kunsthåndværkere og mindre leverandører.

Derudover er der stalddørssalg af årstidens frugt og grønt samt marmelade og saft. Gårdbutikken er under omlægning til økologisk jordbrug, og alle råvarer er dyrket efter økologiske principper og regler. 

Børneteater i Den Lille Gårdbutik

Børn elsker at være på Den Lille Gårdbutik, blandt andet på grund af de sjove børneteatre, som Elsebeth arrangerer i den gamle lade. Tag dine børn med til et interaktivt teater. Bestil en forestilling ved at ringe til gårdbutikken på tlf. 61991522. 

Læs mere: https://www.teatergaarden.dk/ 

Book en Brunch i Den Lille Gårdbutik

Saml en gruppe af dine kæreste og book en lækker brunch hos Den Lille Gårdbutik. Nyd en lækker økologisk brunch omgivet af gårdbutikkens hyggelige og uformelle atmosfære.

En brunch i Den Lille Gårdbutik inkluderer: 

  • Hjemmelavede boller (vælg mellem grove eller bløde)
  • Friskbagt rugbrød
  • Hjemmelavet yogurt med bær og honningristet rugbrødstern
  • Syltetøj, chokolade smørepålæg og oste
  • Røget laks og spegepølse
  • Æg, røræg, spejlæg eller omeletter (I vælger selv)
  • Frugt
  • Juice, te, varm kakao og kaffe (vælg mellem kaffe fra stempelkande, cappuchino, café latte m.f.)

I får hele caféen for jer selv fra kl. 09.30 til 12.00. Der er plads til 15 personer i caféen. 

Bemærk, at man skal booke mindst 8 pladser. 

Pris: 199,- pr. person. 

Bestil ved at ringe til Elsebeth på tlf. 61991522. 

Adresse

Gl. Skovvej 120

4300 Holbæk

Facilities

Gårdbutik

Økologisk produktion

Frugtavl

Sidst opdateret af