Legeplads på Holbæk Fjord Campingplads

Legepladser i Holbæk

Foto: VisitHolbæk
Aktiviteter
Legepladser
Tag børnene hen til de mange hyggelige legepladser i Holbæk og omegn, der ofte er lavet af naturlige materialer og ligger i områdets smukke parker. 
Adresse

4300 Holbæk

Kontakt
Website

holbaek.dk

Campingpladsernes legepladser

Både på CampOne Holbæk Fjord og Tempelkrogens Campingplads er der store legepladser for børn i alle aldre samt pools og andre sjove aktiviteter for børn. 

Legepladsen i Holbæk Strandpark

Holbæks største legeplads ligger i Holbæk Strandpark. Legepladsen ligger også tæt ved den hyggelige restaurant i Hotel Strandparken, Søbadet Venedig, Holbæks tyrkiske bad og fjorden. På legepladsen er der rutsjebane, klatrenet, gynger, vipper, sandkasser, svævebane og en karrusel. Den er sjov for børn i alle aldre. Der er et offentligt toilet på legepladsen. 

Find vej

Legepladsen i Apotekerhaven i Holbæk

Apotekerhaven ligger centralt i Holbæk med gåafstand til Holbæk Museum og byens shoppinggader. På legepladsen er der gynder, sandkasse og legetårn. Legepladsen er sjov for både børn i vuggestue og børnehave alderen. 

Find vej

Legepladsen i Lysets Park i Holbæk

I et beboelsesområde syd for Holbæk station ligger Lysets Park, hvor der også er en hyggelig legeplads, bl.a. med legetårn, vippedyr, legehus, gynger og sandkasse. Den er egnet til både vuggestue- og børnehavebørn. 

Find vej

Rosenvænget Legeplads i Holbæk

Har du meget små børn, så er Legepladsen på Rosenvænget et rigtig hyggeligt sted. Det er en meget lille legeplads, syd for Holbæk station, med sandkasse, gynder, vippedyr og et legehus. 

Find vej

Spånnebækparkens Legeplads af naturlige materialer i Holbæk

Syd for Holbæk station finder du en lille park med en sø og en legeplads: Spånnebækparken. Hele legepladsen er lavet af naturlige materialer, og der er både legetårn, gynder og rutsjebane. 

Find vej

Timianparkens Legeplads i Holbæk af naturlige materialer

Timianparken ligger i den østlige del af Holbæk, tæt på Holbæk Fælled, campingpladsen CampOne Holbæk Fjord, Holbæk Marina og Dragerup Skov. Legepladsen er inspireret af junglen og egner sig til børn i alle aldre. Her kan man lege "Jorden er giftig" og komme rundt på legepladsens redskaber via slanger, svævebane, gangbro og edderkoppespind. Legepladsen er lavet af naturlige materialer. 

Find vej

Legepladsen i Tølløse Bypark af naturlige materialer

Er du i bil, så kan du nemt tage familien hen til den hyggelige legeplads i Tølløse Bypark, der er lavet af naturlige materialer. Her er der en stor legeplads med plads til at børn i alle aldre kan udfolde sig. Legepladsen forestiller et eventyrlandskab med sumpområde, slot, klatrevæg og meget andet. En meget flot og oplevelsesrig legeplads. 

Find vej

Paddehatte Landsby-legepladsen i Undløse

Besøg Paddehatte legepladsen i Undløse, der er inspireret af naturen. Her finder du små alfer og huse, der forestiller paddehatte. Derudover er der også klatrenet, vippedyr og et bålsted. 

Find vej

Adresse

4300 Holbæk

Sidst opdateret af