VisitOdsherred

Geopark Festival 2021

Kunstperformances, udstillinger, audio walks, rundvisninger og musiske oplevelser: Vær med, når vi hylder vores helt unikke område, landskab, og kærligheden til Odsherred - i år med kunsten for øje.

I samspil med lokale ildsjæle byder årets festivalprogram på et bredt udvalg af kunstneriske begivenheder i hele Odsherred for både store og små. Har du lyst til selv at prøve kræfter med blyant eller pensel, er der også mulighed for det.

Udforsk Odsherreds kunstneriske kultur
På Geopark Festival 2021 kan du dykke ned i Odsherreds kunstneriske kultur, og lad dig forføre af det unikke landskab og lys, som også forførte og inspirerede Odsherredmalerne tilbage i 1930’erne, og mange kunstnere siden hen.

Med kunsten kan vi se gennem andres øjne, høre andres ord og tanker, og tolke vores egene fortællinger. Vi kan se forandring og muligheder, opdage nyt i noget gammelt, og vi kan mødes i et fællesskab om alt det Geopark Odsherred rummer af kunstnerisk potentiale.

Så hold dig ikke tilbage! Gå på opdagelse i festivalprogrammet og sammensæt din helt egen festivaloplevelse.

Hold øje med Facebook

Årlig fejring
Geopark Festival er en årlig fejring af alt det bedste ved Odsherred – Danmarks første UNESCO Global Geopark.

Alle er velkomne! Vi glæder os til at give dig spændende og kunstneriske oplevelser - og måske endda en helt ny viden om Odsherred, og det helt unikke landskab og geologi, der netop gør vores område til en UNESCO Global Geopark.