Fjordstien | Bog | 7 kort | Isefjordstien | Isefjordsstien

Fjordstien rundt med bog og kort

Planlæg turen på Fjordstien rundt om Isefjord og Roskilde Fjord med bogen "Fjordstien - gennem det grønne langs det blå" og de syv tilhørende, vejrbestandige kort.

Fjordstien fører cyklister og vandrere gennem et enestående fjordlandskab i det nordvestlige Sjælland. En tur på den 275 km lange sti er et møde med geologi, historie, kultur og ikke mindst natur.

Planlæg jeres eget sti-forløb
Det er formentlig de færreste, der orker at tage hele stien i ét stræk. Mindre kan dog også gøre det, og her er Fjordsti-bogen og kortene et oplagt hjælpemiddel til at planlægge sit eget forløb via sti, broer og færgeruter.

Fjordsti-bogen giver mulighed for at udvælge sig etaper på stien til en-dags, 2-dages eller flere dages ture. Og så kan de medfølgende kort oven i købet tåle både vind og vejr.

Bestil bog + kort på nettet

Seværdigheder bag hvert et sving
Oplevelserne står i kø langs Fjordstien. I Odsherred kommer du bl.a. igennem den hyggelige lille havneby, Rørvig, med den hyggelige og intense sommerferiestemning.

Senere passerer ruten forbi det smukke naturområde ved Annebergparken, som bl.a. rummer Nordeuropas største private glassamling på Hempel Glasmuseum. Lige ved siden af ligger Odsherreds Kulturhistoriske Museum med en tro kopi af Danmarks fineste bronzealderfund, Solvognen.

Et godt stykke længere sydpå venter et vaskeægte, velbevaret kunstnerhjem ved Plejerup. Her lader familien Swanes Malergården besøgende træde ind i en sand tidslomme.

Inden da har fantasien kunnet få frit løb på turen gennem Ulkerup Skov med de mytiske Ulkerup-sjæle og forbi Lommestenen i vandet ud for Stokkebjerg Skov. Et sagn fortæller, at den kæmpestore Lommesten i tidernes morgen blev kylet afsted af en rasende trold helt ovre fra Hornsherred på den anden side af Isefjord.

Køb bog og kort her
Du kan købe Fjordsti-bogen og de syv medfølgende kort som et sæt til en samlet pris af 99 kr. hos VisitOdsherred, Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sjælland.

Kortene sælges enkeltvis til 10 kr. stykket.

Bestil bog + kort på nettet for 130 kr. 

Del denne side

Køb bog + kort her

Fjordsti-bogen og de syv medfølgende kort sælges som et sæt til 99 kr. hos:
VisitOdsherred
Holtets Plads 1
4500 Nykøbing Sjælland

Køb også kortene enkeltvis til 10 kr./stk.

Bestil bog + kort på nettet til 130 kr. 

Udflugter | Sightseeing | Odsherred

Udflugter & sightseeing

Kom tæt på de lokale med "Gode Historier og unikke oplevelser". Tag med på geoguidede ture - eller hvad med en fisketur, sælsafari og en tur til Nekselø eller Sejerø?