Sommerland Sjælland | Forlystelsespark | Vandland | Aktiviteter for børn | Familie | Familieferie

Sommerland Sjælland

Forlystelsesparken Sommerland Sjælland oser af hygge i grønne omgivelser med masser af plads rundt omkring de mange sjove og udfordrende aktiviteter for hele familien.

Sommerland Sjælland er det perfekte udflugtsmål for en hel dag sammen med familien. Den naturskønne park frister med mere end 60 spændende aktiviteter og forlystelser samt ikke mindst et kæmpe vandland. Samtidig er der masser af plads til en pause med madkurv og kaffe ved borde og bænke i parkens smukke omgivelser, hvor tusindvis af blomster gør naturoplevelsen fuldendt.

Og husk: Når først indgangsbilletten er betalt, er alle forlystelser GRATIS!

Minilegeland og gratis cirkus
Familiens yngste kan dagen lang slå sig løs i MiniLegeland med små flyvemaskiner, mini-tog, splinternye eldrevne MINI-biler, børnerutsjebanen Vildbassen og TugTug-skibet med skumsprøjt og kildren i maven.

De mange små trampoliner i parken er også altid et sikkert hit, ligesom børnene vil elske at kunne komme gratis i cirkus i hele juli måned, hvor Cirkus Mascot som noget helt nyt slår teltet op i parken med alle dyrene og artisterne.

3D-bio for alle sanser
Stå ansigt til ansigt med en dinosaur, ophæv tyngdekraften på rejse i rummet eller mærk g-kræfterne, når du tordner af sted med 340 kilometer i timen i en flyvemaskine. Alt det kan du opleve i Sommer Cinema, der løfter biografoplevelsen til et helt nyt niveau ved at kombinere 3D med effekter som blandt andet røg, skum, vand og muligheden for at føle det ”frie svæv”.

Mærk suget i maven
Loop-rutsjebanen Vildkatten garanterer større børn og voksne masser af sug i maven, når håret pludselig hænger nedad! Prøv også kræfter med klatring i højderne i Klatrefidusen, eller sejl med ud på en spændende tømmerflåde-ekspedition i regnskoven omgivet af farlige krokodiller og indfødte med bue og pil i Amazonas.

Spændingen fortsætter i Westernbyen Silver City, hvor hele familien kan grave efter ægte 24-karats guld på "Guldbakken" og måske vinde 1000 kr i kontanter.

Kæmpe vandland
Når sveden efter strabadserne skal skylles væk, hvad er da mere oplagt end at tage en tur i Sommerland Sjællands kæmpestore vandland, Den Blå Lagune. Her er fyldt med actionfyldte vandrutsjebaner og bassiner for alle aldre.

Læs om alle forlystelserne i Sommerland Sjælland | KLIK HER

Del denne side

Adresse

Gl. Nykøbingvej 169
4572 Nr. Asmindrup

Find vej med Google Maps  |  KLIK HER

Åbningstider & priser

Sommerland Sjælland åbner igen
fredag d. 12. maj 2017 kl. 10

Se også: Åbningstider og priser

Nyheder i 2016

Vovseland, hvor hunde har lov til at løbe frit omkring.

Splashland med fem nye vandbaner midt i vandlandet "Den Blå Lagune".
Står efter planen klar midt i juni 2016.

Læs mere om alle de nye forlystelser

Gode tips

- Book en hytte lige ved siden af Sommerland Sjælland. I bor indenfor gåafstand af forlystelser og spisesteder.
Læs mere om familiehytterne | KLIK HER

- Køb mad og drikke i parkens restauranter, caféer og kiosker.

- Benyt den store fællesgrill til egne medbragte grillbøffer, pølser og lignende.

- Nyd madkurven eller eftermiddagskaffen ved de mange borde/bænke, eller i det store overdækkede område i tilfælde af regnvejr.

- Spisestedet Smagen af sommer (åbent i juli måned) sætter fokus på lokale råvarer fra Odsherred. Lokale tapas og meget andet garanterer en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. Til jer, der er trætte af fastfood.

Gå ikke glip af...

Det Løse Hjul
Undgå at ramme de andre "Bumber Cars", mens du drejer rundt om din egen akse. Der er dømt trafik-læring og motorisk koordination!

Trafikbanen MINI-biler
Stig ombord i en cabriolet-version af MINI Cooper i Sommerland Sjællands splinternye, moderne bilbane med elbiler, og øv dig på trafikkens regler.

Laserforhindringsbane
Find vejen til guldet på kortest mulig tid! Du lukkes inde i en mørk boks, hvor du kan se de grønne laserstråler, der på kryds og tværs vogter over guldknappen. Udenfor kan familie og venner følge med på en skærm og se, om missionen lykkes! Laserbanen leveres af firmaet Funovation og er den første af sin slags i Danmark.

Roterende totempæl
Et ”droptower”, hvor du hejses op og ned, samtidig med at du roterer rundt om selve pælen under turen. Der er "sug-i-maven-garanti", for totempælen er ca. 10 meter høj!

Mini-Odsherred
Miniaturebygninger fra sommerlandets lokalområde har haft vokseværk. Nu kan du komme helt tæt på et væld af bondegårdsdyr som heste, køer, får og mange andre dyr.

Vidste du...

...at Sommerland Sjælland i 2014 vandt "Børn i Byen"-prisen for "Bedste oplevelse".

...at Sommerland Sjælland er Danmarks mest interaktive park med flere nye aktiviteter, som du kan styre via sommerland-app'en eller sms. Send f.eks. en sms i Amazonas og væk vulkanen.

...at Sommerland Sjælland havde 30-års jubilæum i 2015.

Odsherred Brandmuseum | Brandbiler | Asnæs

Brandmuseet: En brandgod idé

Oplev mere end 20 brandbiler fra perioden 1864-1970. Nogle af brandbilerne må du røre ved og prøve. Besøg også NKT-museet.