Odsherreds Kammermusikfestival 2015

Værker af kendte komponister som Mendelsohn, Schubert, Puccini og Mozart er på plakaten, når Odsherred traditionen tro genlyder af klassisk kammermusik i verdensklasse i slutningen af juli.

Glæd jer til klassisk kammermusik af højeste kvalitet med store danske og internationale kunstnere, når Odsherreds Kammermusikfestival løber af stabelen for 23. gang i perioden 23.-31. juli 2015.

I år finder koncerterne sted i Kulturhuset Pakhuset, hvor Kunstnergruppen Stokrosebanden stiller plads til rådighed i deres udstilling. Dermed leverer Odsherreds Kammermusikfestival traditionen tro noget for såvel øjnene som ørerne.

Opera-galla: Puccini i smukke omgivelser
Festivalen rundes af med en flot opera-galla i Odsherred Teaters smukke have i Annebergparken. Glæd dig bl.a. til et stort uddrag fra Puccinis "La Boheme".

Program for Odsherreds Kammermusikfestival 2015 | KLIK HER

Del denne side

JULI: Tre sprælske, inpirerende og farverige festivaldage med spændende begivenheder i hele UNESCO Global Geopark Odsherred.

Teater, revy, film og flere tilbagevendende musikfestivaler. Det er blot en del af Odsherreds rige og varierede kulturliv.

Arrangementer og aktiviteter i Odsherred - stort som småt - finder du i Odsherredkalenderen, hvor arrangørerne selv indtaster deres events.

Lær en unik egn at kende gennem eksklusive arrangementer forbeholdt medlemmer af Odsherreds Turistforening. LÆS MERE