Makrel Festival 2017

Atmosfærefyldt kombination af seriøs lystfiskerkappestrid og en stor havnefest med muntert samvær, god mad, musik, aktiviteter samt et hav af lystfiskerhistorier er i vente ved Odden Havn på Sjællands Odde i dagene 18.-20. august 2017.

Holder du af at konkurrere under hyggelige former, bør du deltage i den årlige Makrel Festival og DM i Makrelfiskeri den 3. weekend i august med det naturskønne Sjællands Odde som et fantastisk udgangspunkt.

Bag den festlige weekend for hele familien står for fjerde år i træk Fishing Zealand og VisitOdsherred, og i lighed med de foregående år vil der blive sat fokus på makrellen som en kulinarisk og sportsfiskermæssig ressource.

FILM: Se stemningsfuld reportage fra Makrel Festival

Festivalen vokser sig større i 2017
I 2017 bliver Makrel Festival endnu større end hidtil. Bl.a. vil den nye auktionshal på Odden danne ramme om præmieoverrækkelserne, musikken, spisningen, boderne og masser af andre aktiviteter.

Læs om den seneste festival, Makrel Festival 2016

DM åbent for alle
Alle kan deltage i DM i Makrelfiskeri - uanset erfaring. Man kan tilmelde sig som individuel senior, junior eller yngling, ligesom det er muligt at tilmelde et team.

Det vil være muligt at fiske fra egen småbåd eller kajak, bestille en plads på en kutter eller sågar fiske fra selve Sjællands Odde. Der vil således være flere forskellige konkurrencekategorier, blandt andet for fluefiskere, teams og kajakfiskere.

Flotte sponsorpræmier på højkant
Festivalens hovedsponsorer, Garmin og Penn, vil være leveringsdygtige i flotte præmier til de bedst placerede deltagere ved DM i Makrelfiskeri 2017.

Garmin, der er producent af maritimt navigationsudstyr, vil desuden være til stede på havnen med egen bod.

Odsherreds Sportsfiskerforening, som er blandt arrangørerne af Makrel Festival samt Danmarks Sportsfiskerforbund, der arbejder tæt sammen med Fishing Zealand, vil også være repræsenteret med en stand på havnen.

Info samlet på hjemmeside
På hjemmesiden www.makrelfestival.dk vil du løbende kunne finde alle relevante informationer om selve festivalen, DM i Makrelfiskeri samt et udførligt konkurrence-regelsæt.

Tilmeldingsformular til DM i Makrelfiskeri bliver lagt ud på www.makrelfestival.dk i løbet af 2017.

Share this page

Tilmelding til DM i Makrelfiskeri 2017

TIlmeldingsformular til 2017-konkurrencen er endnu ikke tilgængelig.

Makrel Festival 2017 støttes af: