Vig Festival 2017: Familiefest med stjernestøv

Vig Festival præsenterer hvert år et imponerende felt af den danske musikscenes absolutte topnavne. Glæd jer til tre familievenlige festivaldage på Vig Festival 2017, som foregår d. 6., 7. og 8. juli.

Vig Festival er en fest for hele familien. Det er tre intense festival-dage med hyggelig stemning, fed live-musik med kendte danske navne inden for rock, pop, r&b og soul, underholdning - og ikke mindst afslappet samvær på tværs af generationer.

Med flere scener, børneområde, restauranter, spiseboder samt store campingarealer, er det traditionen tro en lille by i byen, der vokser op og danner rammen om 3 festlige juli-dage i Vig midt i den naturskønne UNESCO Global Geopark Odsherred - Danmarks første og hidtil eneste UNESCO-støttede geopark.

LÆS OGSÅ: Oplevelser i UNESCO Global Geopark Odsherred

Skulle de allermindste gå hen og blive trætte af al den megen musik på Vig Festival, er der hjælp at hente i Viggos Børneland, som har sin egen scene og byder på masser af sjov og underholdning.

Del denne side

Hvornår?

Vig Festival 2017 finder sted d. 6., 7. og 8. juli.

Billetsalg til Vig Festival 2017

Køb billetter til Vig Festival 2017:
Hold øje med www.vigfestival.dk

Værd at vide
- Vig Festival så dagens lys tilbage i 1996 og har siden udviklet sig fra en stor havefest til en af de bedst besøgte festivaler i Danmark. Festivalen bygger på en masse frivillige kræfter fra store dele af foreningslivet i Odsherred. 
 
- Bliv opdateret om Vig Festival 2017 på www.vigfestival.dk
 
- Følg Vig Festival på Facebook på facebook.com/vigfestival