Jul i Odsherred

Odsherred inviterer på eventyrlig julestemning. Besøg de mange julestuer og basarer i de hyggelige gårdbutikker og tag med på rundvisning og skattejagt på det magiske Dragsholm Slot. Lav jeres helt egne nisselys sammen med børnene, tag på en dejlig vandretur i Odsherreds storslåede natur, eller vær med i den årlige Julemærkemarch. Se juletræet blive tændt på torvet i Nykøbing, og glem ikke at stå parat med fakler ved kajen på Rørvig Havn sammen med masser af andre børn, når julemanden ankommer. Brug et af vore skønne feriehuse som base for en hyggelig jul i Odsherred sammen med familien.

Book juleferien | KLIK HER

Find julemarkeder, juleaktiviteter og -begivenheder i Odsherred med søgemaskinen 'Feel Like'. Hvad har DU lyst til? 

Slap af med familie og venner i et hyggeligt sommerhus tæt på natur, kunst, kultur, historie, smagsoplevelser og sjove aktiviteter.

Ægte julestemning indtager den lille by, når julemanden og alle hans nisser lægger til kaj ved havnen. Nykøbing Sjælland Stadsorkester akkompagnerer, mens fakkeloptoget bevæger ind mod byen til glögg, æbleskiver, varm cacao og pølser.

Ny, flot bog om Odsherredsmalerne er den perfekte gave til den kunstinteresserede. Køb bogen hos bl.a. VisitOdsherred i Nykøbing Sjælland.

Som et smukt vartegn på et højdedrag ud mod den flade Lammefjord lyser det kæmpemæssige Vejrhøj-hjerte hvert år ved juletid op i landskabet ved Fårevejle.

Kom med indenfor i de eventyrlige sale og kamre på Dragsholm Slot, som er mere end 800 år gammelt! Det siges, at værelserne, gangene og gårdspladsen stadig hjemsøges af op til flere spøgelser...

Masser af velsmagende julemad venter, når Odsherreds mange spisesteder sørger for den helt rette julestemning.

Se en oversigt over julens mange gudtjenester rundt omkring i Odsherreds kirker.