Påskeferie: Find oplevelser med Feel like

Brug vores sjove søgemaskine Feel like til at finde lige præcis de oplevelser, DU har lyst til. Indstil Feel'O'Meteret efter dit humør. Så guider Feel like dig videre!

Book et dejligt ophold sammen med familie og venner i et af de mange hyggelige sommerhuse i Odsherred tæt på natur, kultur og sjove aktiviteter.

Malergården & Odsherredskunst

Find vej til kunsten i Odsherred, som huser et imponerende udvalg af kunstgallerier, museer, udstillingssteder og kunsthåndværkere i Odsherred.

Storslået istidslandskab

Gå på opdagelse i Geopark Odsherreds kuperede og dramatiske istidslandskab med noget af Danmarks smukkeste natur, der indbyder til en aktiv ferie.

Med en meget lang og varieret kystlinje er Odsherred et lystfisker-eldorado med mange gode kystfiskepladser, hvor du kan fange fladfisk, havørred, hornfisk og nogle gange torsk. Og i august 2014 afholdes Danmarks allerførste Makrel Festival og DM i makrelfiskeri på Sjællands Odde!

Gårdbutikker og lokale smagsoplevelser

Odsherred er lig med friske råvarer og lokale, kulinariske specialiteter hos gårdbutikker, producenter, restauranter og supermarkeder. Find vej til de mange smagsoplevelser.

Danmarks bedste badestrande

På udkig efter sommerferie 2014 for hele familien? Nogle af Danmarks og Europas allerbedste og mest familievenlige strande ligger i Odsherred langs "Den Danske Riviera" - tæt på sjove aktiviteter for børn, kulturoplevelser og gastronomi i verdensklasse.

En af Danmarks bedste og sjoveste familieattraktioner, Sommerland Sjælland, ligger i Odsherred. Og sommeren igennem byder 'Feel Like' på masser af spændende og lærerige aktiviteter og sommersjov. Hold en skøn og aktiv familieferie med børn i Odsherred!

Hvert år i pinsen holder Odsherreds kunstnere åbent hus i deres gallerier, ateliers og værksteder og giver de besøgende et spændende indblik i arbejdsmetoder og udtryksformer.

Oplev Odsherreds smukke kyster fra en kajak. Køb det splinternye og meget omfattende kajakkort, hvor du finder forslag og gode råd til mange spændende kajak-oplevelser ud for Odsherreds kyster.